Work and Travel USA

Work and Travel USA este un program de schimb cultural international al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, care permite studentilor la zi din diverse tari ale lumii sa mearga in vacanta de vara in Statele Unite. Principalul scop al programului Work and Travel este acela de a familiariza studentii straini cu cultura si viata Americii moderne si de a da posibilitatea locuitorilor Statelor Unite ale Americii sa inteleaga alte culturi.

 

Work and Travel USA - cui ii este adresat?

Programul Work and Travel USA (link extern) este destinat studentilor inscrisi la cursuri de zi in universitati acreditate, de stat sau particulare.

 

Beneficiile studentului participant in programul Work and Travel USA:

 

Work and Travel prin CND TURISM - VACANTE SPECIALE

Programul Work and Travel se realizeaza cu sprijinul specialistilor in selectia studentilor eligibili, agentii ce reprezinta sponsorii auditati de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, asa cum este si agentia CND TURISM – VACANTE SPECIALE / societatea CND MANAGEMENT SOLUTIONS, societate cu experienta in derularea programului Work and Travel inca din anul 2005.

Participant in programul de vara Work and Travel USA este un student international la zi intr-o facultate acreditata care vine in Statele Unite pentru schimb cultural pe o perioada de 4 luni. Entitatea gazda este o companie din SUA care ofera locuri in Program pentru studentii internaționali.

De emiterea DS-ului (Certificate of Eligibility for Exchange Visitor Status) se ocupa sponsorul partener, iar de pregatirea ta pentru SUA ne ocupam noi, prietenii tai de la Vacante Speciale.

Azi este cel mai bun moment sa decizi sa iti petreci vara in State si sa alegi WORK AND TRAVEL VACANTE SPECIALE! (link extern)

Inscrie-te azi! Locurile sunt limitate!