Side Royal Palace

Side, Turcia
Evren Mah. 28. Sokak No:3 TR-07600
Localizare Hotelul este localizat la 58 km de aeroportul din Antalya, la 7 km de centrul orasului Side, la 250m de plaja proprie. Facilitati hotel hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 4 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, 3 tobogane, salon TV, 2 sali de conferinte, coafor, mini club pentru copii (4-12 ani). Facilitati camera Camerele sunt dotate cu uscator de par, televizor, aer conditionat, telefon, minibar, set pentru ceai si cafea, balcon.
Hotel Website: http://www.sideroyalhotels.com/palace

Localizare

Hotelul este localizat la 58 km de aeroportul din Antalya, la 7 km de centrul orasului Side, la 250m de plaja proprie.


Facilitati hotel

hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 4 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, 3 tobogane, salon TV, 2 sali de conferinte, coafor, mini club pentru copii (4-12 ani).


Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu uscator de par, televizor, aer conditionat, telefon, minibar, set pentru ceai si cafea, balcon.• Sejururi externe, plecari 2022: 10% avans la inscriere; 20% pana la 31.05.2022 Diferenta de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei