Hotelul Rachoni Imperial este un hotel nou-nout, construit in 2018 in Skala Rachoni din insula Thassos. Este situat la aproximativ 100 m de hotelul partener Rachoni Bay-Resort. De asemenea se afla la 250 m de centrul satului si la 100 m de statia de autobuz.
Hotelul ofera 23 de camere, toate cu vedere laterala la mare, camere duble, triple si cvadruple deluxe. De asemenea, ofera o piscina, sezlonguri si umbrele pe plaja din fata hotelului si receptie care pentru sezonul 2019 va functiona de la 08.00 pana la 22.00. In holul hotelului va fi si un bar pentru sezonul 2019. Internetul Wi-Fi functioneaza in zona publica a hotelului (hol). Toate camerele dispun de aer conditionat si seifuri, mini-frigider, toalete cu dus si uscator de par. In camere nu sunt telefoane. Camerele cvadruple au paturi supraetajate. Hotelul dispune de 1 camera pentru persoane cu dizabilitati. Seifurile din camere sunt contra cost.

vezi mai multe

Autocar Charter Thassos Tur 2024 Bucuresti - Thassos; Autocar Charter Thassos Retur 2024 Thassos - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Turda catre RACHONI IMPERIAL - Skala Rachoni, Thasos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate