NATUR GARDEN

Bodrum, Turcia
Bodrum
de la
EUR 938 00 EUR
2 adulti
Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta


Localizare:

Hotelul Natur Garden se aflaîn zona Bitez din Bodrum, la doar 250 metri de plaja Bitez si 36 km de Aeroportul Milas-Bodrum.


Website:

https://www.naturgardenhotel.com/


Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, internet gratuit in zonele publice, piscina in aer liber, darts, biliard, tenis de masa, loc de joaca, teren de tenis, camera de bagaje, schimb valutar, serviciu de transfer, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, seif (se achita suplimentar), receptie deschisa non stop si parcare privata.


Facilitati camere:

Toate camerele standard sunt luminoase, decorate modern si detin urmatoarele facilitati: televizor, telefon, aer conditionat, articole de toaleta gratuite, uscator de par, baie privata si balcon.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Promo/Economy Rooms – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă doar că în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimesiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare