Mare Boutique este format din 39 de camere bine dotate, toate camerele ofera oaspetilor relaxare in confort. Toate camerele sunt dotate cu mini-frigider, aer condiționat, TV prin satelit, duș, WC, uscător de păr, seif (contra cost) și balcon. Mare Boutique are o piscină cu apă de mare, un bar la piscină& un restaurant principal. Sezlonguri si umbrele gratuite in jurul piscinei si plajei. Hotelul este la 42 km de Aeroportul Chania, la 90 km de Aeroportul Heraklion si la 25 km de orasul Rethymnon.
Hotel Website: https://mareboutique.gr/

Localizare

Este construit pe plaja de nisip din faimosul Georgioupolis, situat la 47 km de aeroportul Chania, 103 km de aeroportul Heraklion și 25 km de Rethymnon.


Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmaoarele facilitati: piscina exterioara, bar la piscina, restaurant, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si plaja, wi-fi.


Facilitati camere

Camerele sun dotete cu aer conditionat, TV prin satelit, baie privata cu dus, uscator de par, seif (contra cost), mini-frigider, telefon.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://mareboutique.gr/) si a fact sheet-ului!

 • 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Cazare cu masa specificata la fiecare hotel

Transport avion

Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport

Taxe de aeroport

Un bagaj de mana si un bagaj de cala pentru fiecare adult/copil 2-12 ani.

Asistenta turistica

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitate neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19).

Asigurarea se poate achizitiona optional, la tarif subventionat Cocktail Holidays (10 €/persoana)

vezi mai multe

Sejururi din Baia Mare catre MARE BOUTIQUE HOTEL, Creta, Grecia