MARINA GRAND BEACH HOTEL

Nisipurile De Aur Bulgaria
ВАРНА, КК ЗЛ.ПЯСЪЦИ
Hotelul Marina Grand Beach este o locatie potrivita pentru persoanele care doresc liniste si confort, ofera o gama larga de servicii la care se adauga camerele spatioase si moderne, reprezentand o optiune importanta pentru petrecerea vacantei de vara.

Descriere :

Marina Grand Beach din Nispurile de Aur este o locatie potrivita pentru persoanele care doresc liniste si confort, ofera o gama larga de servicii la care se adauga camerele spatioase si moderne, reprezentand o optiune importanta pentru petrecerea vacantei de vara.


Localizare :

Hotelul se bucura de o pozitie excelenta, in partea de sud a statiunii, in prima linie la numai 30 de metri de plaja si la doar cativa pasi de zona comerciala.


Website:

http://www.marinagrandbeach.com/


Facilitati hotel:

Hotel Marina Grand Beach dispune de receptie cu zona de lobby cu bar, Wi-Fi,restaurant principal, salon restaurant mezanin, coffe shop, patiserie, club de noapte, piscina exterioara si interioara, piscina pentru copii, bar la piscina, centru balneo si Spa, servicii medicale de urgenta, magazin, centru fitness, sauna, squash, club si loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare, sala de conferinta, parcare.


Facilitati camere:

Camerele hotelului Marina Grand Beach sunt dotate cu TV satelit, telefon, aer conditionat, baie, uscator pentru par, balcon, mini bar(contra-cost), halat de baie, seif contra-cost, acces la internet.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

- Transport autocar

- Cazare si masa conform ofertei

- Taxele de statiune

vezi mai multe

- Asigurarea medicala/storno

- Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Ploiesti catre MARINA GRAND BEACH HOTEL, Nisipurile de Aur, Bulgaria