BLUESEA Arenal Tower Adults Only se află la doar cațiva pași de plajă și la mică distanță de capitala insulei Mallorca, Palma. Hotelul a fost recent renovat.

Toate camerele de la Blue Sea Arenal Tower au telefon, cutie de valori, disponibilă la un cost suplimentar, precum si balcon privat. Băile private includ cadă.

Oaspetii pot sta la soare pe terasa mare de langă piscina hotelului Blue Sea Arenal Tower. Aceasta oferă vedere fantastică la insulă si la capitala acesteia, Palma. In toate zonele publice si in camere este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Oaspetii pot lua masa in stil bufet la restaurantul hotelului Blue Sea Arenal Tower. Cei care doresc să facă mișcare au la dispoziție facilități de sporturi nautice in apropiere.

Incepand cu ora 19:00, oaspeții pot admira apusul soarelui de pe acoperișul acestui hotel destinat exclusiv adulților (băuturi la un cost suplimentar). Barul se inchide la ora 01:00.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - MALLORCA 2024 DUMINICA Bucuresti - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion MALLORCA - OTOPENI 2024 DUMINICA Palma de Mallorca - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Blue Sea Arenal Tower Adults Only, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate