Insula Afroditei - Circuit Cipru de Nord

Circuite Cipru De Nord, Cipru De Nord
de la
EUR 638 00 EUR
2 adulti

Ziua 1. Bucuresti - Cipru

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti cu destinatia Cipru. Întalnire cu ghidul insotitor de grup si transfer la hotel. Cazare la hotel  de 4* din zona Kyrenia / Lapta.

Ziua 2. Guzelyurt

Mic dejun. Plimbare pe partea de nord a insulei pentru un tur de recunoastere si admirarea lantului muntos Karpaz cu renumitul vârf ’’ Cinci Degete’’, se face o scurta pauza pentru fotografiat si admirat panorama. Se viziteaza Vila Albastra, fosta resedinta a influentului Paulo Paolides, avocatul fostului presedinte-patriarh Makarios. Se viziteaza  satul Korucam, satul tolerantei, unde se  poate savura o cafea turceasca sau ceai negru. Dupa prânz in Güzelyurt,  se viziteaza  manastirea din zona, Muzeul de Arta si Muzeul Etnografic din vechiul Keravanserai. Dupa amiaza intoarcere la hotel. Cazare la hotel  de 4* din zona Kyrenia / Lapta.

Ziua 3. Nicosia -Famagusta 

Mic dejun. Se viziteaza capitala insulei – orasul Nicosia, singura capitala impartita intre doua popoare., cu partea veche si biserica gotica astazi transformata in moschee. Se poate traversa  pe partea greceasca a orasului pentru plimbare in zona veche pietonala.  Oprire la un atelier de bijuteri din aur si argint cu posibilitatea de cumparaturi. Cazare la hotel de 4* in zona Famagusta.

Ziua 4. Famagusta - Salamis

Mic dejun. Se viziteaza  Muzeul Sf. Barnabas, dedicate Sfântului Barnabas, unul dintre misionarii crestinismului timpuriu din bazinul mediteranean,  aici se vor putea admira capela fostei manastiri ortodoxe si ruinele orasului antic Salamis, din perioada elena si romana.  Cazare la hotel de 4* in zona Famagusta.

Ziua 5. Famagusta - Kyrenia

Mic dejun. Se viziteaza orasul Famagusta, cu faimoasa Catedrala Sf. Nicolae, numita acum Moscheea Lala Pasa, apoi oprire la un atelier traditional de confectionare covoare orientale. Dupa prânz, plecare spre Kyrenia / Lapta si oprire la un magazine de produse din piele cu prezentare de moda.  Cazare la hotel de 4* in zona Kyrenia.

Ziua 6. Peninsula Karpaz*

Mic dejun. Timp liber sau optional, excursie in Peninsula Karpaz, considerata cea mai frumoasa regiune din Cipru de Nord*. Se viziteaza  satul de pescari Buyukkonukkoy, unde se  poate savureaza o cafea turceasca sau ceai negru  si admira Manastirea Sf. Andrei.  Timp la dispozitie  pentru cumparaturi  de suveniruri, ulei de masline, bautura  locala  Zivania si multe alte delicatese. Seara, cazare la hotel de 4* in zona Kyrenia.

Ziua 7. Kyrenia

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la hotel. Cazare la hotel de 4* in zona Kyrenia/Lapta.

Ziua 8 . Larnaca - Bucuresti

Mic deju. Transfer la aeroportul din Larnaca pentru imbarcare zbor cu destinatia Bucuresti.

 

 

Nota : ***Programul se poate organiza doar cu persoanele vaccinate anti-covid.***

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre Insula Afroditei - Circuit Cipru de Nord, Toate locatiile, Cipru

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
678
2 Adulti
7 Nopti
8
9
10
11
12
13
14
678
2 Adulti
7 Nopti
15
16
17
18
19
20
21
638
2 Adulti
7 Nopti
22
23
24
25
26
27
28
29
30