Charter Corfu - Acharavi Garden Hotel, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la Acharavi, la cca 150 de m de o plajă, intr-o zonă liniștită.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Hotelul cu aer condiționat dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de o bibliotecă, de un serviciu de transfer, de o spălătorie de tip self-service și de un medic de la hotel. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. In chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre ciclism/ciclism montan, boccia și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum plimbări cu banana, iahting, catamaran, snorkelling și scufundări subacvatice. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu tenis de masă, biliard și un joc de darts, iar contra cost o sală de fitness. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

O cafenea stă la dispoziție. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Acharavi Garden Hotel, Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate