Sejur Abu Dhabi - Aloft Abu Dhabi, cu plecare din Bucuresti

Aloft Abu Dhabi oferă o atmosferă liniștită și confortabilă, avand camere spațioase și o piscină infinită in aer liber. Hotelul este conectat la renumitul centru național de expoziții din Abu Dhabi (ADNEC) și este potrivit pentru turiști și oameni de afaceri. ADNEC este ușor accesibil prin coridoare dotate cu aer condiționat, fiind ideal pentru expozanți și participanți la evenimente/conferințe.

Toate cele 408 de camere și suite spațioase, amenajate in stilul mansardelor moderne, au paturi de semnătură Ultra-Comfy, stații plug&play pentru conectarea dispozitivelor proprii la televizorul LCD cu ecran de 42 inch, duș spa de dimensiuni mari și articole de toaletă marca Bliss® Spa.

Oaspeții se pot distra la piscina Splash, pot lua masa la restaurantul Maï Cafe sau se pot relaxa la barul de pe acoperiș - Relax@12, savurand un cocktail, cu vedere panoramică la Abu Dhabi.

Alte facilități interioare de la Aloft Abu Dhabi includ o sală de gimnastică, biliard și fotbal de masă. La numai cațiva pași de hotel se pot găsi centre comerciale.

Aeroportul Internațional Abu Dhabi se află la 20 km de hotel, iar oaspeții iși pot inregistra bagajele in avans la biroul aeroportului amenajat la subsolul hotelului.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Aloft Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate