Ziua 1. Bucuresti – Dubai 

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Dubai. Transfer si cazare la hotel in Dubai.

Ziua 2. Dubai

Mic dejun. Tur de oras in partea traditionala a orasului Dubai. Oprire la Piata de Aur si la un magazin cu articole din piele. Se viziteaza: Dubai Creek, Fortareata Al Fahidi si Muzeul din Dubai. Se trece canalul cu Abra, barca traditionala, pentru a vizita Piata de Condimente. Oprire pentru fotografii la Dubai Frame (biletul de acces nu este inclus) si la Moscheea Jumeirah (exterior). Cazare la hotel in Dubai.

Ziua 3. Dubai*

Mic dejun. Tur de oras in partea moderna a orasului Dubai: oprire la Jumeirah Beach pentru poze la Burj-al-Arab, timp liber la Dubai Mall si Burj Khalifa (exterior, biletul de intrare nu este inclus). Vizita la un magazin de bijuterii si timp liber in complexul Madinat Jumeirah. Timp liber la dispozitie sau optional* tur de oras Dubai by Night ce include: tur panoramic pe Sheikh Zayed Road, Bruj Khalifa (exterior) si Fântanile Muzicale, Dubai Marina si timp liber in zona JBR Beach.  Cazare la hotel in Dubai.

 Ziua 4. Dubai – Abu Dhabi*

Mic dejun. Plecare spre Abu Dhabi. Timp liber sau, optional, tur de oras*: Marea Moschee Sheikh Zayed, Union Square, zona de promenada Corniche, Heritage Village si oprire pentru poze la hotelul Emirates Palace. Timp liber sau vizita la Palatul Presidential Qasr Al Watan (biletul de intrare nu este inclus). Cazare la hotel in Dubai. 

Ziua 5. Miracle Garden/ Butterfly Garden si Atlantis The Palm*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala* la Dubai Miracle Garden/ Butterfly Garden (Miracle Garden este inchisa pe perioada verii pentru a proteja florile de caldura excesiva. Se redeschide incepand cu mijlocul lunii noiembrie. Se viziteaza alternativ Butterfly Garden). Transfer la Palm Jumeirah pentru plimbare cu barca (aproximativ 1 ora) in interiorul palmierului pana la faimosul Hotel Atlantis The Palm (exterior). Cazare la hotel in Dubai.

Ziua 6. Dubai – Ras al Khaimah

Mic dejun. Check-out si plecare spre Ras al Khaimah. Check in incepand cu ora 15:00 si timp liber la dispozitie pentru restul zilei.

Ziua 7. Ras al Khaimah*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare. Seara, excursie optionala Desert Safari ce include plimbare cu jeep-ul, posibilitatea de a admira apusul peste dunele de nisip, cina barbeque intr-un camping al beduinilor, spectacol cu muzica si dansuri traditionale (se organizeaza cu asistenta in limba romana pentru un grup minim de 15 persoane). Cazare la hotel in Ras al Khaimah.

Ziua 8. Ras al Khaimah – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Dubai pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii neincluse in pret:

- Asigurare medicala si/sau storno

- Taxa de oras

- Intrarile la obiectivele turistice

 

Servicii optionale neincluse in pret:

-Tur de oras Dubai by Night: 49 euro

-Excursie optionala la Abu Dhabi: 69 euro

-Miracle Garden/ Butterfly Garden (bilet de intrare inclus) si plimbare cu barca la The Palm: 69 euro

-Desert Saffari cu cina - asistenta in limba engleza (se organizeaza cu asistenta in limba romana pentru un grup minim de 15 persoane): 79 euro

-Pachet 4 excursii optionale: 249 euro/persoana

 

Nota: a 3-a persoana in camera dubla beneficiaza de pat suplimentar pliabil 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Dubai - Abu Dhabi - Ras al Khaimah, Toate locatiile, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate