Sunteti aici:Acasa»Destinatii Interne»STATIUNI MONTANE»TRANSFAGARASAN»oferte vacanta Transfagarasan

De exemplu 1


TEXT din tab-ul 1

Work and Travel USA

Work and Travel USA este un program de schimb cultural international al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, care permite studentilor la zi din diverse tari ale lumii sa mearga in vacanta de vara in Statele Unite. Principalul scop al programului Work and Travel este acela de a familiariza studentii straini cu cultura si viata Americii moderne si de a da posibilitatea locuitorilor Statelor Unite ale Americii sa inteleaga alte culturi.

 

Work and Travel USA - cui ii este adresat?

Programul Work and Travel USA este destinat studentilor inscrisi la cursuri de zi in universitati acreditate, de stat sau particulare. 

 

Beneficiile studentului participant in programul Work and Travel USA:

  • sansa de a intalni cultura americana, de a descoperi America, de a vizita orasele preferate si a castiga banii investiti in program si a calatori prin locuri de neuitat;

  • oportunitatea de a exersa limba engleza si a o imbunatati gratuit;

  • sansa de a castiga o noua perspectiva asupra vietii, de a observa propria cultura si a percepe asemanarile dintre culturi ;

  • extinderea interactiunii comerciale, imbunatatirea cunoastintelor intr-o companie globala, intelegerea culturii de business, castigarea experientei de munca internationala;

  • experimentarea unor situatii neobisnuite, castigarea unor abilitati necesare traiului zilnic;

  • posibilitatea de a lega prietenii cu studenti Work and Travel din diverse tari;

  • castigarea independentei si a maturitatii.

 

Work and Travel prin CND TURISM - VACANTE SPECIALE

Programul Work and Travel se realizeaza cu sprijinul specialistilor in selectia studentilor eligibili, agentii ce reprezinta sponsorii auditati de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, asa cum este si agentia CND TURISM – VACANTE SPECIALE / societatea CND MANAGEMENT SOLUTIONS, societate cu experienta de 15 ani in conducerea si administrarea programelor Work and Travel.

Participant in programul de vara Work and Travel USA este un student international la zi intr-o facultate acreditata care vine in Statele Unite pentru schimb cultural pe o perioada de 4 luni. Entitatea gazda este o companie din SUA care ofera locuri in Program pentru studentii internaționali. De finantarea programului se ocupa BRD prin Creditul Work and Travel.

De emiterea DS-ului (Certificate of Eligibility for Exchange Visitor Status) se ocupa sponsorul partener, iar de pregatirea ta pentru SUA ne ocupam noi, prietenii tai de la Vacante Speciale.

Azi este cel mai bun moment sa decizi sa iti petreci vara in State si sa alegi WORK AND TRAVEL VACANTE SPECIALE!

Inscrie-te azi! Locurile sunt limitate!

Newsletter