Sunteti aici:Acasa»Vacante recomandate»OFERTA SPECIALA»Work and Travel Vacante Speciale

Work and Travel Vacante Speciale

De la 849 $

Detalii:

Transport: Individual

Nopti: 100

Rezerva acum!

Ai oportunitatea sa alegi Work and Travel Vacante Speciale la tarife speciale:

 

                  - intre     849$  daca ai jobul tau, indiferent daca ai fost sau nu ai mai fost in State ;

                  -           1049 $  daca alegi job de la noi.

 ____________________________________________________________________________________

!!!             Rezerva-ti acum un loc in programul Work and Travel la tarife preferentiale! 

                Ai si avantajul ca taxa de inscriere este 50 USD.

 

Descarca formularul de inscriere (vezi mai jos "Descarca atasamente:") si vino cu el in agentie sau trimite-l completat pe adresa de email sua@vacantespeciale.ro si te programam noi la o intalnire pentru completarea dosarului de inscriere. 

 

Ai angajatorul tau, te incadrezi pe varianta Self Arrange si mergi in State cu noi la tarife intre 749$ - 849$ .

Descarca formularul "Self Arranged Job Offer_12_2015.pdf" (vezi mai jos "Descarca atasamente:") , trimite-l la angajatorul tau si cand il ai completat si semnat, te asteptam cu el in agentie (gasesti indicatii in meniul principal al site-ului, la CONTACT) sau trimite-l scanat pe adresa de email sua@vacantespeciale.ro si te programam noi la o intalnire pentru completarea dosarului de inscriere. Ai grija sa te asiguri ca jobul tau nu se regaseste in lista cu joburi interzise! detalii aici

 

Alegi varianta JOB Placement, ai job de la noi si mergi in State cu doar999$. 

Inscrie-te online sau vino in agentie pentru inscriere cu urmatoarele acte: carnetul de student vizat la zi (sau copie dupa permisul de sedere) si actul de identitate. Alege unul din Targurile noastre de joburi (click aici pentru detalii) si grabeste-te sa trimiti chiar azi rezervarea ta pe adresa de email sua@vacantespeciale! Locurile sunt limitate!

Sfat de la prieteni pentru prieteni! Alege 3 angajatori, in ordinea preferintelor si trimite-ne optiunile tale pe adresa de email sua@vacantespeciale.ro!  Alocarea joburilor se face pe principiul primul venit-primul servit, asa ca in functie de momentul rezervarii, iti maresti sansa de a ti se aloca unul din joburile noastre si pleci in State la tarife preferentiale. 

 

!!!    Alege programul Work and Travel Vacante Speciale cu destinatia SUA. De finantarea necesara se ocupa BRD prin Creditul Work and Travel, de emiterea permisului tau de munca se ocupa sponsorul partener, iar de pregatirea ta pentru SUA ne ocupam noi. detalii aici

 

 

Succes!

 

   

> Work and Travel USA este un program de schimb cultural international al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, care permite studentilor la zi din diverse tari ale lumii sa mearga in vacanta de vara in Statele Unite pentru a lucra si a calatori. 

Angajatorul este o companie din SUA care ofera locuri de munca pentru studentii internaționali. Ai angajatorul tau, te incadrezi pe varianta Self Arrangesi mergi in State cu noi la 849$ . Alegi varianta JOB Placement, ai job de la noi si mergi in State cu doar 1149$.

> Work and Travel Vacante Speciale este varianta de program Work and Travel prin CND Management Solutions, singura companie din Romania care nu percepe taxa de inscriere in program. Profita de aceasta oportunitate si alege sa calatoresti in State in vacanta ta de vara 2017! Rezerva-ti locul in program de pe acum, pentru a ne incadra cu emiterea permisului tau de munca si programarea ta la viza!

Detalii despre vacanta ta speciala in SUA gasesti pe www.CaravanaDestinatiilorTuristice.ro.